2010. december 20., hétfő

Arad CACIB 2010

Kaposvár mellett lakó barátainknak köszönhetően egy nagyon hosszú utazást követően részt vettünk a szomszédos Románia egyik CACIB kiállításán.
A szombati napon sikerült elérnünk eddigi legrosszabb eredményünket Marit Sunde (SF) jóvoltából konkurencia nélkül JÓ-t kaptunk.
Aznap este Aradon sétáltunk egyet a kutyákkal a városban, majd 3 ember 5 kutya arányban faházban éjszakáztunk - ez magában is élmény volt - és másnap reményteljesen vártuk a bírálatunkat. Az előző napi lincshangulat elmúlt, a nap szikrázóan sütött és a hűvös idő szépen felmelegedett.
Vasárnapi eredményünk:kitűnő 1., CAC, CACIB, BOB. Bíró: Gavril Cenadan (Ro).
Most először éreztem, hogy a bíró a BIS-ban adott nekünk esélyt és ez szokatlanul izgalmassá tette a bemutatkozást, de végül ha a saját sikerünknek nem is, a barátaink francia vizslájának győzelmének örülhettünk.
Ez volt az első növendék osztályos szereplésünk és egészen jól sikerült, a második nap a felvezetéssel is elégedett voltam. Habár a beígért Román Champion címet valamilyen félreértés révén ígéretük ellenére nem adták ki, egy izgalmas és élményteli hétvégét töltöttünk barátaink körében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése